Hesjes op de fiets met veilige reflectiestrepen

Hesjes met veilige reflectiestrepen

Veilig in het verkeer
Hesjes tijdens hockey

Grote en kleine maten

Verschillende kleuren voor verschillende teams
Diverse voorbeelden van schoolhesjes

Diverse voorbeelden van schoolhesjes

Veiligheid gaat boven alles!

We moeten er niet aan denken dat onze kinderen in het verkeer iets overkomt. Daarom is het belangrijk dat ze opvallen, zeker als de kinderen zich voor een activiteit van de school, peuterspeelzaal of kinderopvang in het verkeer begeven. Als ze bijvoorbeeld hand in hand over straat naar de gymles lopen, in schoolverband meedoen aan de avondvierdaagse of op de fiets op schoolkamp gaan.

Op zulke momenten biedt het schoolhesje uitkomst.
Meer...

Waarom een schoolhesje?

Deze hesjes zorgen er op een simpele, goedkope manier voor dat de kinderen van jouw school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf opvallen in het verkeer.

Bovendien zijn de hesjes ook te gebruiken voor andere schoolactiviteiten, zoals een sportdag, een schoolkamp, of bij een bezoek aan een attractiepark of dierentuin.

Bekijk de speciale flyer (PDF) over schoolhesjes of vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 2 werkdagen een gratis offerte op maat.
Meer...

Productinformatie.

Het mooie aan onze schoolhesjes is dat al jouw wensen mogelijk zijn. De kinderen hoeven niet rond te lopen in te grote hesjes want wij verkopen ook hesjes in kindermaten. En jij kunt zorgen voor veiligheid, herkenbaarheid en goede publiciteit voor de school.

Alle schoolhesjes zijn lichtgewicht, schimmelwerend, ademend en van 100% polyester. Ideaal dus voor sportieve activiteiten zoals een sportdag of schoolkamp.

Vraag een gratis demomodel aan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@hesje.com.