Service en vragen

Hesje.com zet zich in voor een zo goed mogelijke service aan onze klanten. We streven er dan ook na om elke vraag die binnenkomt dezelfde dag nog te beantwoorden en we garanderen een antwoord binnen twee werkdagen.

Om je nog beter van dienst te zijn, hebben we een document met specificaties van al onze hesjes en een document met informatie over de maten en modellen die wij leveren. Daarnaast verzamelen we op deze pagina de meest gestelde of de meest belangrijke vragen.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden, neem dan contact met op ons met behulp van het contactformulier of door te mailen naar info@hesje.com.

Wat zijn de precieze maten?

Wij maken hesjes in elke gewenste maat en model!

Standaard verkopen we hesjes in vier maten (peuter/kleuter - dames/kids - heren - XXL), maar we kunnen hesjes maken in elke gewenste maat of model. De peuter/kleuter en dames/kids hesjes hebben een ander model (flessenhals) dan de herenhesjes (recht model). De precieze pasvorm is uiteraard afhankelijk van lengte, gewicht, lichaamsbouw, etc... - maar in het algemeen adviseren wij het kids/dames hesje voor vrouwen t/m ongeveer maat 42 en het XXL hesje voor mensen van boven de 100 KG.

Precieze informatie over de maten en modellen van de hesjes vind je in deze pdf.

Welke kleuren zijn er mogelijk?

Wij leveren hesjes in 7 standaardkleuren, namelijk rood, groen, wit, roze, geel, oranje, donkerblauw en lichtblauw. Daarnaast zijn er nog 15 kleuren leverbaar. Het is bij grote orders ook mogelijk om te kiezen voor een andere kleur zoomband of hesjes in een specifieke kleur (bijvoorbeeld je bedrijfskleur) of met een specifiek patroon/afbeelding. Neem daarvoor contact met ons op via het formulier.

Afwijkende kleuren hebben we vaak niet op voorraad. Indien je een afwijkende kleur wilt, hou dan rekening met een levertijd van 10-15 werkdagen. Daarnaast rekenen we voor afwijkende kleuren een eenmalige toeslag van 7,50. Deze toeslag vervalt bij een afname van meer dan 10 hesjes met een afwijkende kleur.

Hieronder staat de kleurenkaart.
Klik hier (pdf) voor een uitgebreide beschrijving van de kleuren.

Hesjes kleurenkaart

Wat voor reflectie strepen zijn het?

Tot dertig hesjes worden de de reflectiestrepen gemaakt met behulp van flexdrukmateriaal met daarin kleine, reflecterende stukjes glas. Deze oplossing geeft ons de mogelijkheid om de strepen op verschillende plaatsen op de hesjes te positioneren. Het is ook mogelijk om een hele tekst in reflecterende letters aan te brengen. Dit is een dure optie (ca. 4,50 extra kosten per kant) maar het effect van een oplichtende tekst is ontzettend gaaf.

Een voorbeeld van een reflectiestreep vind je hieronder

Hesje met een reflectiestreep

Bij grotere orders naaien we reflectiestrepen op de hesjes. Dat is goedkoper (zie prijsindicatie) Vanaf 30 hesjes komt deze techniek binnen handbereik. Je kunt daarvoor het formulier invullen.

Zijn spoedbestellingen mogelijk?

We streven erna om de hesjes binnen 5 werkdagen te versturen bij bestellingen via de webshop. Bij grote orders of speciale orders hanteren we een levertijd van 10-15 werkdagen, uiteraard in overleg met de klant. De precieze levertijd is afhankelijk van de drukte en onze voorraadpositie.

Als je een hesje persé op een bepaalde datum wilt hebben, kan je dat kenbaar maken in het veld opmerkingen in de webshop. Wij zullen er dan naar streven om de bestelling op de gewenste tijd af te ronden.

Mocht dat niet lukken, nemen we altijd contact je op.

Wat is er mogelijk met afbeeldingen?

Afbeeldingen op hesjes drukken is een ingewikkeld proces. Bij hesje.com streven we naar een hoge kwaliteit en eerlijke communicatie. Lees dus de voor- en nadelen van het bedrukken met afbeeldingen hieronder goed door.

Belangrijk: De onderstaande prijzen zijn richtprijzen voor één hesje. Bij grote(re) aantallen dezelfde hesjes is er sprake van repeterende werkzaamheden en worden andere druktechnieken toegepast. De prijs kan dan sterk dalen. Als je het formulier invult, krijg je daarom altijd een op maat gesneden offerte.

Afbeelding op een wit hesje

Het meest eenvoudig is een afbeelding op een wit hesje. Witte hesjes zijn verkrijgbaar vanaf 16,95 euro (voor één hesje). Je kunt je afbeelding(en) uploaden via de webshop. De afbeeldingen worden op de hesjes gesublimeerd, waardoor de kwaliteit erg duurzaam is.
Wil je meerdere hesjes, dan verandert het prijsmodel. Kijk hier voor een prijsindicatie.

Wit hesje met een afbeelding

Éénkleurige afbeelding op een gekleurd hesje

Het is mogelijk om een éénkleurige afbeelding op een gekleurd hesje te drukken. De afbeelding moet daarvoor wel geschikt zijn. Het meest eenvoudig is om je afbeelding(en) te mailen naar info@hesje.com en aan te geven hoeveel hesjes je wilt. Wij zullen dan de afbeelding bekijken en een prijs afgeven. Je moet rekening houden met een prijs vanaf 18,95 euro voor één hesje.
Wil je meer dan 30 hesjes, dan verandert het prijsmodel. Kijk hier voor een prijsindicatie.

Groen hesje met Carlsberg logo

Meerkleurige afbeelding op een gekleurd hesje

Op een gekleurd hesje kan ook een full color bestand gedrukt worden. Wij hebben daarvoor wel een EPS-bestand nodig. Ook andere bestanden (.jpg/.pdf/.tiff/.bmp/etc...) kunnen op een gekleurd hesje worden gedrukt. Deze moeten dan wel omgezet worden in een drukbestand (EPS). Daarvoor kunnen we studiokosten in rekening brengen. Een eenzijdig bedrukt hesje kost euro 16,95. Tweezijdig kost euro 21,95. Alles inclusief BTW. Bij grotere aantallen hesjes zakt de prijs uiteraard aanzienlijk.

Hieronder staat een voorbeeld:

Rood hesje met een meerkleurige afbeelding

Screenprinting

Het is mogelijk om het hele hesje te bedrukken met afbeeldingen, in een bepaald patroon of precies in de (huis) kleur die je zelf wilt. Je kunt dit aangeven in het formulier en je kunt een indicatie van de prijzen bekijken.

Hesje met screenprinting

Kun je ook hesjes zonder opdruk bestellen?

Hesjes zijn ook te bestellen zonder opdruk. De kosten van de hesjes zonder opdruk zijn afhankelijk van het aantal hesjes en de variatie in kleur en model. Neem via het formulier contact met ons op. Vertel ons hoeveel hesjes je wilt, in welke kleur en van welke maat en wij zullen zorg dragen voor een op maat gesneden offerte. of bekijk de Indicatieve prijslijst.

Wat is de levertijd?

De levertijd van een hesje is ca. 5 werkdagen. De levertijd kan iets vertragen als gevolg van drukte of voorraadpositie. Indien je een hesje sneller geleverd wilt hebben, kun je dat aangeven in het veld opmerkingen bij de bestelling.

Indien je iets speciaals bestelt (een grote order, een niet-standaard kleur of een afwijkende vorm) moet je rekening houden met een levertijd van 10-15 werkdagen afhankelijk van de order.

Wij zullen dat altijd precies aangeven in een voor jou op maat gemaakte offerte.

Een grote order of speciale wens

Grotere orders en/of speciale wensen kun je aanmelden middels een speciaal formulier, door het contact formulier in te vullen of door ons een e-mail te sturen op info@hesje.com.

In alle gevallen ontvang je een op maat gemaakte offerte waarbij de prijzen scherp onder de prijzen voor kleine orders liggen.

je kunt ook de Indicatieve prijslijst bekijken.

Fout in de bestelling

Bij hesje.com doen wij onze uiterste best om je bestellingen foutloos uit te voeren, dat lukt echter niet altijd. Als je het verkeerde hebt ontvangen, kun je altijd meteen contact met ons opnemen middels het contact formulier of info@hesje.com. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen en kijken welke fout gemaakt is en hoe we die zo goed mogelijk kunnen herstellen.

Hanteren jullie ook kortingspercentages?

Bij orders van tussen de 10 en 100 (dezelfde) hesjes hanteren we een staffel met kortingspercentages. De korting is afhankelijk van de precieze aanvraag en kan op die manier oplopen tot tientallen procenten.

De precieze korting is afhankelijk van je eisen en wensen. Vul daarom het formulier in en wij voorzien je zo snel mogelijk van een op maat gemaakte offerte.

Bekijk de Indicatieve prijslijst.

Verschillende hesjes bestellen via de webshop

Indien je in de webshop hesjes met verschillende opdruk wilt bestellen. Kies dan na elke bestelling voor de optie verder winkelen.

Hesje.com is een jong bedrijf en wij streven erna om de webshop nog (veel) beter te maken. Zo zullen we het nog eenvoudiger maken om complexe bestellingen samen te stellen in het systeem.

Daarnaast zijn alle suggesties welkom. Daarvoor kun je het contact formulier gebruiken.

Bestellen lukt niet (foutmelding)

Als er in het bestelproces een fout optreedt, dan willen wij dat graag weten. We hebben de webshop uitgebreid getest en er al tienduizenden bestellingen mee verwerkt, maar soms komen we nog steeds (kleine) bugs tegen. We zijn daarom erg blij met je melding als het ergens fout ging.

Indien je de fout meldt (via mail of het contact formulier), nemen wij meteen contact met je op om te vragen wat er fout ging en je krijgt van ons een vragenlijst waardoor je de bestelling via de mail kunt doen. Wij zullen dan de bestelling invoeren in het systeem en de hesjes zo spoedig mogelijk naar je toesturen.