Offerte Formulier

Help

Help
Help
Help
Help
Help
Help


Help
Help
Help


Help

Offerte Formulier

Vul links het formulier in en wij sturen je binnen 2 werkdagen een offerte op maat. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier of zelf de indicatieve prijslijst bekijken. Kijk ook eens naar onze Hesjes in het wild pagina's voor voorbeelden en mogelijkheden. Ben je een touroperator, school of sportvereniging. Klik dan hier voor onze speciale aanbiedingen.

Blauw gearceerde velden zijn verplicht.

Aanbod

Naast ons standaardaanbod van hesjes en vestjes en de mogelijkheid om zelf teksten en afbeeldingen op hesjes te laten drukken, leveren wij ook hesjes in grote aantallen (en groot is voor ons vanaf 30 tot duizenden) en voor klanten met speciale eisen en wensen.

Indien je op het formulier hiernaast klikt op Help krijg je per onderwerp meer informatie over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Hesjes of vestjes?

Wij verkopen zowel hesjes (sandwich-model) als vestjes (jasjes die aan de voorkant met klittenband sluiten). In beide gevallen zijn reflecterende strepen optioneel.

Verschil tussen een hesje en een vestje

Let op budgetvestjes en budgethesjes (ideaal voor hardlopers en trainingen) kun je bestellen in 6 kleuren (blauw, rood, groen, wit, geel en oranje) en in 2 maten (volwassen of kids). De budgethesjes zijn er alleen voor volwassenen. Het formulier is (nog) niet zo intelligent dat daar rekening mee gehouden wordt. Budgetvestjes bestelt u ook in onze webshop. Budgethesjes kunnen binnenkort daar ook besteld worden, maar vult u nu nog het formulier in;

budgetline

Wat kosten de hesjes?

Offerte op maat

De prijs is afhankelijk van een een hoop factoren, zoals het gewenste aantal, de gewenste accessoires, de kleuren, etc... Daarom kun je een indicatieve prijslijst downloaden. Wij maken echter voor elke aanvraag een op maat gesneden offerte.

In het algemeen kun je zeggen dat hoe meer (dezelfde) hesjes je bestelt, hoe goedkoper de hesjes zullen worden.

Wat zijn de precieze maten?

Wij maken hesjes en vestjes in elke gewenste maat en model!

Wij verkopen hesjes in twee verschillende modellen. Het rechte model en het flessemodel. Hesje Vestje Recht Fles

De precieze pasvorm is uiteraard afhankelijk van lengte, gewicht, lichaamsbouw, etc... maar in het algemeen kunt u uitgaan van onderstaande tabel voor hesjes

MaatH * BVoor wie
XXS40 * 27Baby's/Peuters
XS45 * 32Tot 6 - 7 jaar
S48 * 357 - 10 jaar
M50 * 38Oudere kids/kleine dames
ML55 * 40Dames
L60 * 42Heren
XL65 * 48Mannen
XXL70 * 55Kerels

Voor Vestjes kunt u uitgaan van de onderstaande maattabel

LeeftijdH * B
Peuter36 * 42
4 tot 7 jaar40 * 48
8 jaar +51 * 55
Medium66 * 63
Large67 * 70
Extra Large77 * 78

Wij adviseren u, bij twijfel, altijd een demomodel aan te vragen. En uiteraard kunnen wij ook hesjes maken in andere maten en modellen.

Precieze informatie over de maten en modellen van de hesjes vind je in deze pdf.

Welke kleuren zijn er mogelijk?

Wij leveren hesjes in 7 standaardkleuren, namelijk rood, groen, wit, roze, geel, oranje, donkerblauw en lichtblauw. Daarnaast zijn er nog 15 kleuren leverbaar. Het is bij grote orders ook mogelijk om te kiezen voor een andere kleur zoomband of hesjes in een specifieke kleur (bijvoorbeeld je bedrijfskleur) of met een specifiek patroon/afbeelding.

Afwijkende kleuren hebben we vaak niet op voorraad. Indien je een afwijkende kleur wilt, hou dan rekening met een levertijd van 10-15 werkdagen. Daarnaast rekenen we voor afwijkende kleuren een eenmalige toeslag van 7,50. Deze toeslag vervalt bij een afname van meer dan 10 hesjes met een afwijkende kleur.

Hieronder staat de kleurenkaart.
Klik hier (pdf) voor een uitgebreide beschrijving van de kleuren.

Hesjes kleurenkaart

Bedrukking Hesje

De bedrukking van het hesje bepaalt in grote mate de prijs. Bedrukking kunnen variëren van alleen tekst op één kant tot afbeeldingen op beide kanten, of full color druk waarbij het hele hesje in bepaalde kleuren wordt uitgevoerd.

Een voorbeeld van wat we allemaal kunnen kan je vinden in de Specificaties (PDF)

Een voorbeeld van Full Color druk zie je hieronder.

Hesje Full Color druk
Full Color druk

Sluitingen

We hebben een aantal verschillende sluitingen voor hesjes (overgooiers) in ons assortiment. Stieken en klitteband in wit en zwart. We kunnen de stieken indien gewenst korter of langer maken. Daarnaast kunnen we ook het zoomband laten doorlopen zodat je de hesjes kunt aansnoeren met een schuifknop/koordstopper (die je misschien wel kent van rugzakken e.d.). De vestjes kunnen we sluiten met wit of zwart klitteband, dat we eventueel kunnen verlengen zodat je ze strakker kunt zetten. Aan geen van de opties zit een meerprijs.

Variatie

Het moge duidelijk zijn dat steeds wisselende teksten en/of afbeeldingen duurder zijn dan 100 dezelfde hesjes. Dit wordt veroorzaakt door de hoeveelheid werk en de te gebruiken technieken. Hesje.com hanteert daarom heel andere prijzen voor gepersonaliseerde hesjes (met eigen naam, afbeelding, rugnummer, etc...) dan voor grote aantallen (vanaf 30) dezelfde hesjes. In beide gevallen zijn onze prijzen wel erg scherp. Zie ook onze prijsindicatie.

Reflectiestrepen

Tot dertig hesjes worden de de reflectiestrepen gemaakt met behulp van flexdrukmateriaal met daarin kleine, reflecterende stukjes glas. Deze oplossing geeft ons de mogelijkheid om de strepen op verschillende plaatsen op de hesjes te positioneren. Het is ook mogelijk om een hele tekst in reflecterende letters aan te brengen. Dit is een dure optie (ca. €4,50 extra kosten per kant) maar het effect van een oplichtende tekst is ontzettend gaaf.

Een voorbeeld van een reflectiestreep vind je hieronder.

Hesje met Reflectiestreep
Reflectiestreep

Bij grotere orders naaien we reflectiestrepen op de hesjes. Dat is goedkoper (zie prijsindicatie) Vanaf 30 hesjes komt deze techniek binnen handbereik. Je kunt daarvoor het formulier invullen.

Rugnummers

We kunnen rugnummers op de hesjes aanbrengen. Dit doen we door middel van flexdruk (het kan alleen in wit of zwart).

Zie ook onze prijsindicatie.

Bijzonderheden

Vrijwel al je hesjes eisen en wensen kunnen wij invullen. In de dropdownbox staan een aantal mogelijkheden, waarvan je voorbeelden kunt zien op de mogelijkheden - pagina.

Heb je nog andere eisen of wensen, laat het ons weten via het opmerkingen - veld.

Gewenste leverdatum

De normale levertijd is 10 - 15 werkdagen. Indien u de hesjes binnen 10 werkdagen wilt, kunnen we dat niet garanderen en kan dat een toeslag inhouden. Uiteraard nemen we daarvoor met u contact op.